Završen natječaj za prvi dio sezone

U petak 02. prosinca 2022. godine u 23:59h završen je natječaj naše zaklade naziva ”Jednake mogućnosti za sve”.

Pravo prijava imale su udruge koje zadovoljavaju sve uvjete propisane u natječaju objavljenom na linku: https://zakladanemapredaje.hr/2022/11/22/natjecaj-jednake-mogucnosti-za-sve/ .

Udruge su mogle prijaviti aktivnosti i programe u kojima sudjeluju sljedeće skupine: djeca, mladi te socijalno osjetljive skupine; osobe s invaliditetom, beskućnici i žrtve diskriminacije na osnovi rase, i to iz područja rada:

  • Ljudska prava (suzbijanje rasne diskriminacije, zaštita prava beskućnika, socijalna uključenost i socijalna solidarnost, integracija osoba s invaliditetom)
  • Obrazovanje i potpora razvoju djece i mladih (potpora obrazovanju djece i mladih s posebnim potrebama)

Prijave pristigle izvan roka, prijave koje su nepotpune ili nisu izrađene sukladno odredbama Natječaja ili prijave neovlaštenih predlagatelja, neće se razmatrati.

Prijave će pregledavati i o izboru odlučiti Upravni odbor Zaklade. Rezultati Natječaja bit će objavljeni na web stranici www.zakladanemapredaje.hr dana 08.12.2022. godine.

Objavom rezultata na web stranici svi prijavitelji smatraju se obaviještenima o rezultatima Natječaja i neće se posebno obavještavati o rezultatu.

O KAMPANJI

GNK Dinamo i Zaklada Nema predaje u sezoni 2022/23. provode kampanju ”Fair play na tribinama”. Za svaku utakmicu koja prođe bez kazne za klub zbog ponašanja navijača (upotreba pirotehnike, rasizma, govora mržnje), Dinamo izdvaja novčane iznose. Za UEFA utakmice po pet tisuća Eura, za utakmice pod okriljem HNS-a (domaće utakmice) po 10 tisuća kuna.

https://fairplay.gnkdinamo.hr/

Ukupni iznos koji je GNK Dinamo izdvojio na kraju polusezone je 135 tisuća kuna (17.917,58  EUR). Upravo taj iznos doniran je Zakladi Nema predaje koja će kroz javni natječaj taj novčani fond dodijeliti udrugama kojima je potrebna pomoć.