Drugi dio kampanje u sezoni 2022/23.

S početkom drugog dijela natjecateljske sezone 2022/23. nastavlja se i naša kampanja ”Fair play na tribinama”. U prvom dijelu sezone Dinamo je izdvojio iznos od 135 tisuća kuna koji je doniran klupskoj zakladi, a zatim je zaklada krajem godine putem natječaja dodijelila taj iznos četiri udruge.

U drugom dijelu sezone slijede nam utakmice u SuperSport HNL-u i u SuperSport Hrvatskom kupu, a naš brojač novčanih sredstava postavljamo ponovno na nula kuna.

Klub će i u nastavku ove sezone izdvajati novčana sredstva za utakmice koje prođu bez kazne HNS-a za ponašanje navijača koje obuhvaća rasizam, upotrebu pirotehnike, govor mržnje – po 10 tisuća kuna odnosno 1.327,00 Eura za svaku pojedinačnu utakmicu (domaću i gostujuću) za koju klub ne dobije kaznu.

Na kraju drugog dijela sezone po istom će principu zaklada donirati izdvojena novčana sredstva udrugama iz djelokruga rada Zaklade Nema predaje.

Više o ideji i ciljevima kampanje potražite na web stranici, a sve navijače pozivamo na fer, korektno i sportsko navijanje u nastavku sezone!